ONZE DIENSTEN & IT OPLOSSINGEN

ALTIJD & OVERAL WERKEN

Het is steeds belangrijker om altijd en overal eenvoudig toegang te hebben tot de digitale werkomgeving. Meer mensen werken thuis en in organisaties is toegang tot gebruikersvriendelijke tools ook buiten de vaste werkplek steeds meer een vereiste.

Wij realiseren werkplekomgevingen met altijd en overal eenvoudig toegang voor gebruikers. Door goed binnen de organisatie te kijken waar de behoefte ligt en welke oplossing het beste bij u past. Daarbij is goede hardware een must. Daarom bieden wij werkplekoplossingen zoals Thin Clients, laptops, tablets en smartphones, volledig naar uw wens geleverd en door ons geïnstalleerd.

Als IT regie-organisatie mag u van ons verwachten dat wij op afstand maar ook op uw locatie, uw digitale werkomgeving beheren. Onze skilled service desk staat 24/7 voor u klaar. En wanneer u graag zelf kleine technische zaken oplost, dan zijn door ons opgestelde antwoorden op veel gestelde vragen ideaal.

Managed Services

  IBM Power i 
  HCI
  Networking
  Remote beheer IT infrastructure

Werkplekoplossingen

  Thinclient
  Laptop
  Desktop
  Virtuele Desktop (WGS)
  Tablets
  Smartphones
  Inspoelstraat
 Imagebeheer UNIFIED

Gebruikersvriendelijke oplossingen
Op elk moment van de dag vanaf elke plek eenvoudig toegang tot gebruikersvriendelijke tools is steeds belangrijker. De 24-uurseconomie en toenemend thuiswerken zijn slechts enkele voorbeelden van de noodzaak van altijd en overal kunnen werken.