ONZE DIENSTEN & IT OPLOSSINGEN

EFFICIENT WERKEN

Inmiddels weten we dat er veel draadloze oplossingen zijn die uw leven een stuk makkelijker maken. Bijvoorbeeld slimme energiemeters, spraakbediening van uw audio en slimme stopcontacten. Of op weg naar huis uw verwarming met uw smartphone alvast aanzetten.

Met soortgelijke oplossingen zorgen wij op de werkvloer ervoor dat uw medewerkers efficiënter kunnen werken. Of uw cliënten in de zorg prettiger kunnen wonen en leven. Denkt u daarbij aan het inzetten van robotica om de zelfredzaamheid van cliënten in de zorg te vergroten of de medische staf te ondersteunen. Met domotica past u electronische (hulp)middelen toe in uw gebouw. Zoals sensorlampen, slimme thermostaten en automatische deuren. Dit levert u direct energiebesparing op, meer bewegingsvrijheid en hygiëne voordelen.

Onder efficiënt werken verstaan wij ook het inzetten van een communicatie platform voor Internet of Things. Hiermee koppelt, monitort en standaardiseert u diverse apparaten die verbonden zijn via internet. Uw voordeel is onder andere dat u hiermee data verzamelt. Zo verkrijgt u inzicht in organisatieprocessen om nog efficiënter te werken. “Meten is weten”, wie kent het spreekwoord niet!

Internet Of Things

  Communicatieplatform voor IOT 
  Monitoren IOT 
  Standaardiseren IOT 
  Data analytics op uw IOT 

Robotica- en Domotica

  Volledige interactie met Cisco platform 
  Communicatie via robot met client 

Geld besparen en efficiënter werken door toepassing van Internet of Things, Robotica- en Domotica maken wij eenvoudig. U zult versteld staan van onze toepassingen die eenvoudig te implementeren zijn. Profiteer van onze best practices die u gegarandeerd efficiëntie opleveren.