OVER ONS

ONZE MISSIE

Onze missie is om ICT toegankelijk te maken voor iedereen. We willen u een eenvoudige en begrijpelijke oplossing bieden voor uw ICT-behoeften. We streven ernaar om het traject van offerte tot implementatie zo toegankelijk mogelijk te maken. Wij zetten ons in om ICT-oplossingen begrijpelijk te maken voor iedereen in alle mogelijke vormen en zo onszelf te onderscheiden van andere aanbieders. 

Onze ervaren professionals zijn altijd klaar om u te helpen met al uw ICT-behoeften. We bieden u een uitgebreid scala aan services waaronder: beveiliging, infrastructuur, cloud-oplossingen, back-up oplossingen, moderne werkplekken, unified communcations en nog veel meer 

KERNWAARDEN EN GEDRAGSCODES

Onze kernwaarden zijn een wezenlijk onderdeel van onze cultuur en geven houvast en inspiratie aan gedrag en houding van onze medewerkers. Per kernwaarde hebben wij gedragscodes benoemd die duidelijk richtlijnen geven over hoe wij met elkaar en met onze klanten omgaan.

Dienstverlenend, verantwoordelijk, no nonsens & vooruit denken!

Onze gecertificeerde en professionele medewerkers staan garant voor een betrouwbare en veilige dienstverlening. Wij werken met de ISO9001 en ISO27001 certificeringen: twee internationale standaarden die klantgerichtheid, leiderschap, betrokkenheid van medewerkers en informatiebeveiliging vereisen. Dit zorgt ervoor dat wij in staat zijn om aan de eisen van onze klanten te voldoen, en dat de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie gegarandeerd is. 

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?