ONZE DIENSTEN & IT OPLOSSINGEN

JAARBEURS

Jaarbeurs organiseert en faciliteert tal van kleine en grote events, live en online. Het is een plek voor het bijwonen van congressen of evenementen en voor het organiseren van vergaderingen, workshops, trainingen, congressen, (bedrijfs)events en beurzen.

Jaarlijks trekt de Jaarbeurs circa 2,5 miljoen bezoekers. De evenementenlocatie in Utrecht is geschikt voor uiteenlopende activiteiten. Van grote beurzen, evenementen en shows tot kleinschalige vergaderingen en zakelijke congressen.

In 2021 is Jaarbeurs toegevoegd aan het portfolio van TiGiT. Jaarbeurs was op zoek naar ondersteuning met betrekking tot een firewall waar TiGiT de expertise voor in huis had en nog steeds heeft.

Gedurende die zomer hebben wij Jaarbeurs geholpen met het beheer hiervan en troubleshooten waar nodig. Onze 24 x 7 dienstverlening kwam hierbij goed van pas, daar Jaarbeurs vaak evenementen heeft tot 22.00 uur in de avond of in de weekenden/feestdagen.

Na de zomer van 2021 kwam Jaarbeurs met het verzoek of wij hen konden assisteren met hun Commerciële netwerk. Zodoende hebben wij hen voorzien van een passende offerte en hebben wij dit beheer op ons genomen.

Ook interesse in soortgelijke dienstverlening? Maak dan een afspraak met ons Sales team.

Jaarbeurs