UNIFIED COMMUNICATIONS

Unified Communications

Goede communicatie is in iedere organisatie één van de belangrijkste zaken. Onderling, met (potentiele) klanten en in de zorgsector, met cliënten.

Wij bieden u een uniek communicatieplatform waarmee u zo veilig en effectief als mogelijk op afstand samenwerkt. Om te voorkomen dat bedrijfsgevoelige informatie naar buiten lekt, zijn onze videocall opties voorzien van secure chat. Intern en extern vergadert u eenvoudig met bijvoorbeeld 25 of 300 deelnemers. U kunt zelfs een presentatie geven voor 1000 deelnemers. Ook in de vergaderkamer kunt u via ons communicatieplatform eenvoudig projecten delen en een presentatie geven.

TiGiT heeft een eigen UC-team welke volledig gespecialiseerd is in de diverse Unified Communcations mogelijkheden zoals VoIP, Microsoft Teams & Cisco Webex.

Unified Communications

  Voicecall
  Conferencing
  Chat (Secure)
  Teams
  Contact Center
  WebChat

Beeldtelefonie

  Cliënt met client
  Client met medewerker en ouder
  Medewerker met medewerker
  Consultatiedienst: betrekken specialisten

Verhoog de productiviteit van uw medewerkers met effectieve en efficiënte integrale (audio) visuele communicatie. Wilt u ook profiteren van zorgeloos op afstand samen werken, diensten of zorg verlenen? Met onze oplossingen is dit nog nooit zo gemakkelijk geweest.