MICROSOFT & CLOUD DIENSTEN

Microsoft 365 dienstverlening

Met Microsoft 365 kunt u profiteren van een flexibele en betrouwbare werkomgeving waarmee u snel & gemakkelijk kunt samenwerken. Het biedt een gebruiksvriendelijke omgeving waarmee teams van elke omvang kunnen communiceren, samenwerken en documenten delen. Het biedt ook verschillende tools zoals email, agenda‘s, samenwerkingsruimtes en documentopslag, waardoor het gemakkelijker wordt om samen te werken en informatie uit te wisselen. Microsoft 365 biedt ook geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder multifactor authenticatie, die ervoor zorgen dat uw gegevens veilig in de cloud kunt opslaan. 

Of het nu gaat om uw Microsoft licenties ( op werkplekniveau of serverniveau) of om een stap te maken richting Azure, onze specialisten staan voor u klaar. Met meer dan 24 jaar ervaring als Managed Service partner adviseren wij u graag en bieden wij de scherpste prijs. Ons Sales team staat voor u klaar, maak gerust een afspraak!

Samen naar de Cloud

Wilt u graag de stap maken naar de Cloud of bent u al (gedeeltelijk) gemigreerd en zoekt u een partij die u op weg kan helpen of het beheer van uw omgeving kan overnemen. Wij staan voor u klaar. Vele klanten gingen u reeds voor. Microsoft Azure is onze basis en wij helpen u graag met de migratie of het in beheernemen van uw tenant/subscription. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!