OVER ONS

MANAGED SERVICES

Vanuit het prachtige Arnhem is TiGiT al meer dan 25 jaar een Managed Service Partner met een breed scala aan klanten. Of het nu gaat om nieuwe werkplekken, netwerkinfrastructuur, security oplossinggen, Cloud dienstverlening of Unified Communications wij leveren en beheren dit voor u. Onze in-house 24*7 dienstverlening maakt ons uniek en biedt u volledige ontzorging.

Naast ons mooie portfolio aan klanten, waar wij erg trots op zijn, hebben wij een top team die dag en nacht klaar voor u klaar staat. Onze Support desk gaat aan de slag met al uw vragen en denkt graag mee. Ons Sales team gaat graag met u in gesprek over de nieuwste oplossingen en ons beheerteam zorgt ervoor dat uw omgeving veilig is en gemonitord wordt. En dat allemaal vanuit ons mooie pand met uitzicht op Sonsbeek park!

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Ons sales team komt graag langs voor een kop koffie!

ONZE MISSIE

Onze missie is om ICT toegankelijk te maken voor iedereen. Ons team biedt u eenvoudige en begrijpelijke oplossingen voor uw ICT-behoeften. Wij streven ernaar om het traject van offerte tot implementatie zo toegankelijk mogelijk te maken. Door ICT-oplossingen begrijpelijk te maken voor iedereen in alle mogelijke vormen onderscheidt TiGiT zich van andere aanbieders. 

Onze ervaren professionals staan altijd klaar om u te helpen. Het begint met een vrijblijvend gesprek met ons Sales team en vervolgens plan die wij samen gaan uitwerken tot deze voldoet aan uw wensen en eisen. De eindgebruiker staat hierbij voorop!

KERNWAARDEN EN GEDRAGSCODES

Onze kernwaarden zijn een wezenlijk onderdeel van onze cultuur en geven houvast en inspiratie aan gedrag en houding van onze medewerkers. Per kernwaarde hebben wij gedragscodes benoemd die duidelijk richtlijnen geven over hoe wij met elkaar en met onze klanten omgaan.

Dienstverlenend, verantwoordelijk, no nonsens & vooruit denken!

Onze gecertificeerde en professionele medewerkers staan garant voor een betrouwbare en veilige dienstverlening. Wij werken met de ISO9001 en ISO27001 certificeringen: twee internationale standaarden die klantgerichtheid, leiderschap, betrokkenheid van medewerkers en informatiebeveiliging vereisen. Dit zorgt ervoor dat wij in staat zijn om aan de eisen van onze klanten te voldoen, en dat de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie gegarandeerd is. 

TiGiT
TiGiT