WERKEN BIJ TiGiT

System Architect/
Solution Consultant

In je rol van architect en consultant ben je gedurende het hele project verantwoordelijk voor het specificeren en creëren van een technisch consistent systeemontwerp, rekening houdend met de functionele eise….

Allround
IT Engineer

Als engineer ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en continuïteit van de technische infrastructuur, van zowel onze klanten als ons eigen netwerk op het vlak van LAN, WLAN, WAN en ….

Netwerk Engineer
(Senior)

In de functie van netwerk engineer/beheerder heb je een breed takenpakket. Als beheerder ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en continuïteit van de technische infrastructuur, van zowel onze….

Allround ICT
systeembeheerder

TiGiT richt zich op het beheer van de ontwikkeling van ICT-infrastructuren van klanten. Door de focus op de zorg, is een netwerk-infrastructuur de basis van de betrouwbaarheid en kwaliteit van de automatisering….

Operationeel systeembeheerder/1e – 2e lijn

Als 1e-2e lijner op onze Skilled Servicedesk ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning aan onze klanten….

Allround ICT systeembeheerder met Storage kennis

Als beheerder ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en continuïteit van de technische infrastructuur, van zowel onze klanten als ons eigen netwerk op het vlak van LAN, WLAN, WAN en Security….

Technisch consultant

In de functie van Technisch Consultant ben je de verbindende factor tussen sales en de klant. Je bent in staat om de doelstellingen van ons bedrijf in combinatie met de technologie en marktkennis om te zetten in adviezen….

Word jij onze
nieuwe collega?

Open sollicitaties kunnen gestuurd worden naar vacature@tigit.nl

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

ADRES

De la Reijstraat 9
6814 AD Arnhem
Nederland

085 – 87 69 149
info@tigit.nl

Telefoon Email ons LinkedIn Youtube Jabber hulp Teamviewer

CERTIFICERINGEN