ONZE DIENSTEN EN
IT OPLOSSINGEN

ENGINEERING THE FUTURE

Heeft u een groeiende vraag naar IT dienstverlening, gedreven door digitalisering en innovatie? Wij staan voor u klaar met nieuwe en toekomstbestendige oplossingen, eenvoudig en overal benaderbaar. U kunt hierbij kiezen voor deel- of totaal oplossingen. In elk geval kunt u van ons een hoge kwaliteit van dienstverlening verwachten waarbij wij u maximaal ontzorgen.

LOETJE

Horeca & recreatie

Om een positieve klantervaring te kunnen creëren is het 100% functioneren van kassa’s, lijnverbindingen, elektronische deuren, handheld terminals, beveiligingscamera’s en tapinstallaties een eerste voorwaarde. 100% beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid van IT componenten is voor Loetje dan ook van primair belang. En omdat Loetje zich wil kunnen blijven focussen op haar core-processen, koos zij ervoor de complete ICT uit te besteden.

Mede door de hoge mate van IT beschikbaarheid die TiGiT heeft aangetoond in de zorgsector viel de keuze op TiGiT. Maar ook de expertise van TiGiT in het snel en vakkundig uitrollen van implementaties op nieuwe locaties speelde een rol voor het ambitieuze Loetje. Voor Loetje migreerden wij alle locaties naar de private cloud omgeving van TiGiT, voorzagen wij alle locaties van een nieuw netwerk, richtten wij het remote beheer in vanuit een centrale omgeving en stelden wij Loetje in staat tot een 24/7 monitoring op alle IT componenten.

DE OPDRACHTGEVER
AAN HET WOORD

“Mede door de hoge mate van IT beschikbaarheid die TiGiT heeft aangetoond in de zorgsector viel de keuze op TiGiT. Maar ook de expertise van TiGiT in het snel en vakkundig uitrollen van implementaties op nieuwe locaties speelde een rol bij het maken van onze keuze.”, Loetje>.

Service
Oplossinggericht
Bereikbaarheid
Snelheid

BENIEUWD WAT TIGIT VOOR U KAN BETEKENEN?