Verlenging samenwerking Qlip & TiGiT/ PST Business Services

NIEUWS

Verlenging samenwerking Qlip & TiGiT/ PST Business Services

Qlip is de onafhankelijke expert op het gebied van analyses, inspecties en certificering in de zuivelketen in binnen- en buitenland. Deze mooie partij heeft wederom gekozen voor TiGiT/PST Business Services als haar ketenpartner in ICT-oplossingen. Geweldig dat wij deze samenwerking met nog zes jaar hebben mogen verlengen. Wij ondersteunen Qlip met onze Cloud service met betrekking tot IBM Power i en Linux. Bedankt Qlip, voor deze mooie opdracht.

Opdrachtgever aan het woord:
Medio 2017 zochten wij een partij die (wegens een overname) binnen 14 dagen het beheer op onze I-Series omgeving konden overnemen. Gewoon pragmatisch: ‘doe wat je zegt en zeg wat je doet’. Dat is gelukt en zo werken we nu al weer enkele jaren tot volle tevredenheid met hen samen. Die ervaring heeft ons de basis gegeven en het vertrouwen om de relatie niet alleen voort te zetten, maar zelfs fors uit te breiden. TiGiT/ PST Business Services biedt een Cloud service aan waar performance, security, schaalbaarheid en de beste technologie voorop staat. TiGiT/PST Business Services staat voor ervaring, kennis en het vertalen van onze wensen naar de technische oplossing hiervoor. Het meedenken in het gehele voortraject en de uiteindelijke uitvoering hiervan, getuigt van professionaliteit en kunde en dat is precies de reden waarom wij weer voor hen gekozen hebben.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

TiGiT Strippenkaart

NIEUWS

TiGiT Strippenkaart

Vanaf nu bieden wij een TiGiT Strippenkaart aan. U schaft bij ons een strippenkaart aan die u, gedurende één jaar, kunt inzetten voor de specialiste kennis en ervaring van TiGiT. Wanneer is een strippenkaart interessant voor uw organisatie?

• Wanneer uw IT-afdeling te maken krijgt met vakanties of ziekte waardoor uw organisatie bepaalde ondersteuning mist;
• Wanneer u specialistische kennis nodig heeft, maar deze niet in huis heeft;
• Wanneer u één van onze ervaren IT’ers wilt inzetten voor een bepaald project binnen uw organisatie.

Een strippenkaart helpt uw organisatie om ondersteuning te krijgen van ervaren en professionele dienstverlening. U benadert uw accountmanager wanneer u gebruik wilt maken van de strippenkaart en een engineer wordt speciaal voor u en uw werkzaamheden (op afstand of op locatie) ingepland. Zo simpel kan het zijn. Door gebruik te maken van onze expertise weet u zeker dat uw organisatie kan blijven doorgaan terwijl wij ervoor zorgen dat aan de achterzijde alles functioneert! Vraag nu een strippenkaart aan via sales@tigit.nl o.v.v. TiGiT Strippenkaart en wij gaan het voor u regelen.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

ONZE IT OPLOSSINGEN EN MENSEN

ONZE DIENSTEN & IT OPLOSSINGEN

Onze IT oplossingen en mensen

Onze IT oplossingen en mensen zorgen ervoor dat u in staat bent veilig, altijd, overal, efficiënt en met elkaar te werken. Met gebruikersvriendelijke oplossingen, grip op IT kosten en een 24/7 servicedesk, geven wij u de rust en tijd om te focussen op uw kernzaken.

Wij denken graag met u mee over IT oplossingen die uw processen vandaag verbeteren, en waarmee u tegelijkertijd kunt bouwen aan de toekomst.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

TECHNISCH APPLICATIEBEHEER

ONZE DIENSTEN & IT OPLOSSINGEN

TECHNISCH APPLICATIEBEHEER

Het technisch applicatiebeheer door @TiGiT richt zich op de technische instandhouding van de applicatieomgeving, kortweg het verzorgen van de beschikbaarheid en het technisch functioneren van de applicatieomgeving. Dit kan verzorgd worden voor zowel ontwikkeling/onderhoud, testen, acceptatie en productie omgevingen. Neem contact met ons op via sales@tigit.nl voor een vrijblijvend gesprek!

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

DE BASIS

ONZE DIENSTEN & IT OPLOSSINGEN

DE BASIS

Voor elke organisatie is het belangrijk om de basis op orde te hebben. Vaak gaat dit om een kantoorpand, goed personeel, een fijne sfeer en de mogelijkheid om als organisatie te groeien. De basis van een organisatie ligt ook bij de IT infrastructuur. Een wifi netwerk is, in deze tijd, niet meer weg te denken. Daarnaast is het noodzakelijk een betrouwbaar netwerk te hebben waar mensen veilig in kunnen werken. Hoe is dit bij jullie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

JABBER HULP

NIEUWS

JABBER HULP

Jabber is een veelgebruikt medium voor beeldbellen en op afstand vergaderen! Voor al deze gebruikers hebben wij een www.jabberhulp.nl gelanceerd. Op deze website vindt u video’s, handleidingen en veelgestelde vragen over deze beeldbeloplossing!

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?