TiGiT Strippenkaart

ONZE IT OPLOSSINGEN EN MENSEN

Onze IT oplossingen en mensen zorgen ervoor dat u in staat bent veilig, altijd, overal, efficiënt en met elkaar te werken. Met gebruikersvriendelijke oplossingen, grip op IT kosten en een 24/7 servicedesk

TECHNISCH APPLICATIEBEHEER

Het technisch applicatiebeheer door @TiGiT richt zich op de technische instandhouding van de applicatieomgeving, kortweg het verzorgen van de beschikbaarheid en het technisch functioneren van de applicatieomgeving. Dit kan verzorgd worden voor zowel ontwikkeling/onderhoud, testen, acceptatie en productie omgevingen.

DE BASIS

Voor elke organisatie is het belangrijk om de basis op orde te hebben. Vaak gaat dit om een kantoorpand, goed personeel, een fijne sfeer en de mogelijkheid om als organisatie te groeien. De basis van een organisatie ligt ook bij de IT infrastructuur. Een wifi netwerk is, in deze tijd, niet meer weg te denken daarnaast.

JABBER HULP

Jabber is een veelgebruikt medium voor beeldbellen en op afstand vergaderen! Voor al deze gebruikers hebben wij een www.jabberhulp.nl gelanceerd. Op deze website vindt u video’s, handleidingen en veelgestelde vragen over deze beeldbeloplossing!