ONZE DIENSTEN & IT OPLOSSINGEN

Altide

Zorg

NAAST (nu Altide), Een nieuwe naam in de zorg, maar als dochteronderneming van Sensire al 30 jaar koploper in innovatieve zorg op afstand. Menselijk, dichtbij, altijd bereikbaar en betrouwbaar daar staat Naast voor. Met optimale ondersteuning voor zorgprofessionals én hun klanten.

Wij hebben NAAST geadviseerd aangaande netwerkproblematiek om een optimale werkomgeving te realiseren.

In 2020 werd het eerste traject gestart en heeft TiGiT een netwerkscan bij NAAST uitgevoerd. TiGiT heeft NAAST voorzien van een rapportage en advies aangaande het netwerk. Vervolgens heeft NAAST te kennen gegeven een samenwerking te wensen met IQ Messenger met TiGiT als regiepartij. Via IQM Messenger hebben wij diverse applicaties kunnen ontsluiten waar NAAST gebruik van maakt in haar dagelijkse bedrijfsvoering.

Na het zien van een demonstratie van onze TiGiT365 virtuele werkplek, was NAAST om. Deze virtuele werkplekken biedt NAAST alle opties om haar werkzaamheden via één portaal en op ieder device uit te kunnen voeren. In juli 2021 hebben wij zo’n 100 virtuele werkplekken en fysieke werkplekken bij NAAST uitgerold.

Naast het feit dat wij nog steeds diverse applicaties toevoegen aan het IQM platform en uiteraard ‘kleinere’ projecten realiseren bij NAAST, staat het volgende grote project alweer in de planning.

Vanaf 1 augustus 2022 hebben NAAST & ZCN de krachten gebundeld om zo meer zorg op afstand te kunnen realiseren en gaan zij, vanaf 2023 verder onder de naam Altide.