ONZE DIENSTEN & IT OPLOSSINGEN

BLECKMANN

Fashion & Retail

Bleckmann Nederland is marktleider op het gebied van logistieke dienstverlening voor de fashion- en life-style industrie. Wereldwijd dragen ze zorg voor het afhalen, opslaan en afleveren van kleding. Dat zowel flexibiliteit als continuïteit hoog in het vaandel staan, heeft een aantal gerenommeerde retailketens overtuigd om Bleckmann Nederland in te schakelen als hun logistieke dienstverlener.

Bleckmann Nederland is de verbindende schakel tussen productie, expeditie, afhandeling, douane, opslag, distributie en ontvangst.
Om er zeker van te zijn dat haar bedrijfsprocessen continu blijven functioneren kozen ze voor iTera. Dit is een oplossing die zorgt voor continue beschikbaarheid van bedrijfsprocessen en is geïmplementeerd door PST Business Services (onderdeel van de TiG Groep).

DE OPDRACHTGEVER
AAN HET WOORD

“Als een klant een essentieel bedrijfsproces aan ons uitbesteed, dan verwachten ze natuurlijk betrouwbaarheid, ervaring en flexibiliteit. Prijs is hierbij ook een belangrijk onderdeel, maar zal nooit één van de andere voorwaarden kunnen vervangen. Toen wij op zoek gingen naar een High Availability oplossing hadden wij ook deze voorwaarden. TiGiT/PST Business Services bleek aan al onze voorwaarden te kunnen voldoen”
– Marcel Schulte ICT Manager Bleckmann –

Service
Oplossinggericht
Bereikbaarheid
Snelheid