ONZE DIENSTEN & IT OPLOSSINGEN

PHILADELPHIA

Zorg

Zorgverlener Philadelphia ondersteunt door heel Nederland mensen met een beperking en helpt hen dagelijks om het beste uit zichzelf te halen. Bij Philadelphia werken ruim 7.600 medewerkers. Bevlogen professionals die zich dag in dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor meer dan 8.000 cliënten. Werken bij Philadelphia, maar ook werken vóór Philadelphia, betekent werken vanuit de missie om mensen met een beperking te ondersteunen zo prettig mogelijk te leven.

Sinds 2012 werken wij met Philadelphia samen aan een optimaal werkende IT omgeving voor medewerkers en cliënten. Groot geworden in de zorg, kennen wij het belang van het centraal stellen van cliënten en van zorgvuldig uitgevoerde implementaties waarbij betrouwbaarheid en veiligheid van groot belang zijn.

Naast het beheer van de IT infrastructuur hebben wij, speciaal voor het beeldzorgsysteem van DigiContact, een veilige (beeld) bel applicatie ontwikkeld. Hierdoor is het onmogelijk dat niet geautoriseerde personen toegang tot DigiContact krijgen. Alle data en gesprekken die bewaard  moeten worden om de zorg van cliënten te borgen, worden opgeslagen op een Nederlandse provider, ISO 27001 gecertificeerd. Veiligheidsrisico’s reduceren wij hiermee tot een minimum.