ONZE DIENSTEN & IT OPLOSSINGEN

STOLT-NIELSEN

Logistiek

Stolt-Nielsen Limited werd in 1959 opgericht door de Noor Jacob Stolt-Nielsen onder de naam Parcel Tankers. Nu, bijna zestig jaar later, is Stolt Tankers een begrip binnen de scheepsvaartindustrie.

Stolt-Nielsen Limited is een toonaangevende wereldwijde leverancier van bulkvloeistoffentransport, opslag en distributie van diensten via de drie grootste operationele eenheden: Stolt Tankers, Stolthaven Terminals en Stolt Tank Containers.

Daarnaast bestaat het bedrijf uit Stolt Sea Farm, een toonaangevende producent van tarbot, tong en kaviaar, Stolt Bitumen Services voor de ontwikkeling van een bitumen-distributienetwerk in Azië-Pacific en Stolt-Nielsen Gas voor de ontwikkeling van LPG transport.

Voor de migratie van het IBM Power i-gedeelte (AS/400) vanuit USA naar Nederland, heeft Stolt-Nielsen de keuze gemaakt voor PST (onderdeel van de TiG Groep). PST is gekozen omdat zij als enige daadwerkelijk Capacity On Demand kunnen leveren. Het resultaat? Flexibele capaciteit wordt geleverd door meerdere IBM Power i-systemen, vanuit twee datacenters in Nederland, gespiegeld en met een uitstekende performance!

Stolt-Nielsen

DE OPDRACHTGEVER
AAN HET WOORD

“Wij zijn tevreden over de support en services van TiGiT/PST Business Services. Ze hebben uitstekende kennis in huis van de IBM Power i-servers. Dankzij TiGiT/PST kunnen wij alle IBM iOS-werkzaamheden naar hen outsourcen. Daar besparen we veel tijd en geld mee en krijgen er een flexibele omgeving voor terug.”
– Peter Koenders, CIO van Stolt- Nielsen Limited –

Service
Oplossinggericht
Bereikbaarheid
Snelheid