Vanuit het prachtige Arnhem is TiGiT al meer dan 25 jaar een Managed Service Partner met een breed scala aan klanten. Of het nu gaat om nieuwe werkplekken, netwerkinfrastructuur, security oplossinggen, Cloud dienstverlening of Unified Communications wij leveren en beheren dit voor u. Onze in-house 24*7 dienstverlening maakt ons uniek en biedt u volledige ontzorging.

Naast ons mooie portfolio aan klanten, waar wij erg trots op zijn, hebben wij een top team die dag en nacht klaar voor u klaar staat. Onze Support desk gaat aan de slag met al uw vragen en denkt graag mee. Ons Sales team gaat graag met u in gesprek over de nieuwste oplossingen en ons beheerteam zorgt ervoor dat uw omgeving veilig is en gemonitord wordt. En dat allemaal vanuit ons mooie pand met uitzicht op Sonsbeek park!

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Of u nu de inrichting van uw IT processen geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteedt, als IT regie-organisatie zorgen wij voor afstemming en dat afspraken worden nageleefd. Wij halen het maximale uit onze samenwerking met alle betrokkenen. Voor ons is het belangrijkste dat uw doelen worden gehaald.  Als uw Managed Service Partner zijn wij uw aanspreekpunt en zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsdoelstellingen gehaald worden.

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de gehele IT keten, van infrastructuur tot applicatie. Zo bent u in staat altijd veilig, overal en efficiënt met elkaar te werken via elk device.

STAP 1

BLABLKHJEDHKBGCHBDGSCKHDESBNKJC

STAP 2

BLABLKHJEDHKBGCHBDGSCKHDESBNKJC

STAP 3

BLABLKHJEDHKBGCHBDGSCKHDESBNKJC