ONZE DIENSTEN & IT OPLOSSINGEN

TRUST KREDIET BEHEER (TKB)

Zakelijke dienstverlening

TKB is sinds 1988 dé betrouwbare en ervaren partner op het gebied van credit management. Zij ondernemen op hun eigen onderscheidende manier. Zij bieden structurele oplossingen op maat om te zorgen dat openstaande facturen worden voldaan, met klantbehoud en mooie resultaten als hun missie.

TKB gelooft dat er altijd ruimte is voor voortgang en groei. Vanuit dit uitgangspunt zijn zij op zoek gegaan naar een partner die kon helpen om hun Serverpark te vernieuwen. Nieuwe hardware en nieuwe management services die het beheer op hun omgeving kon aanpakken. Uiteraard heeft TiGiT deze mogelijkheden met beide handen aangepakt. Binnen no-time hebben wij het serverpark vervangen en ondergebracht in ons datacenter. Toen hebben wij deze as-is in beheer genomen om vervolgens verbeterslagen te kunnen maken met een Roadmap als leidraad.

Inmiddels hebben wij meerdere verbeterslagen, samen met TKB, kunnen realiseren. Ook hebben wij een ander deel van de omgeving in beheer genomen. Nog diverse projecten staan op de Roadmap. Zoals in elke samenwerking staan transparantie, communicatie & fair play voorop! Op naar de volgende projecten!

Interesse in soortgelijke dienstverlening, wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak!

TKB